Anne’s verhaal

How my story became my reality

Als kind kon je me vergelijken met Mathilda. Je weet wel, dat slimme meisje uit het boek van Roald Dahl dat altijd met haar neus in de boeken zat. Ik kon mezelf echt al lezend verliezen en slorpte wijsheden op als een spons.
 
Ik droomde ervan dat mijn leven zou uitdraaien zoals dat Mathilda. Ze vocht met de waarden en normen van anderen, maar werd uiteindelijk toch gezien zoals ze écht was. Met talenten die er gewoon mogen zijn. Waardoor ze magische momenten kon creëren voor zichzelf en anderen.

Of mijn droom is uitgekomen?

Ik durf zeggen van wel. Maar zoals dat meestal gaat met dromen en wensen, had ik geen vat op de manier waarop ze zich hebben ontvouwd.

Eerst had ik nog te dealen met mijn eigen challenges.

Mijn ‘carrière’ begon als gymnast. Ik weet dus als geen ander hoe het voelt om een basisfundament te zijn. Veerkrachtig, flexibel en altijd gracieus.
Turnen was mijn leven. Tot mijn lichaam plots besliste dat het genoeg was geweest. Door een blessure moest ik onherroepelijk stoppen. Van de ene dag op de andere, vlak voor het wedstrijdseizoen.
 
Hoewel dit geen makkelijke periode was, rechtte ik mijn rug en ging ik verder met mijn leven. Na mijn studies kwam ik na een eerste job in het ziekenhuis in het bedrijfsleven terecht. Al snel groeide ik door tot leidinggevend kader en stuurde meer dan 120 medewerkers aan. Het intrigeerde me dat zelfsturing en autonomie hand in hand gaan met zelfkennis en persoonlijke groei. Daar wilde ik meer van weten.
 
Dus volgde ik een aantal business- en coachopleidingen, waaronder een specialisatie tot therapeutisch coach en systeemwerk. Dat combineerde ik met projectwerk en managementondersteuning voor een Raad van Bestuur op Vlaams zorgniveau.
 
Het viel me op hoe leidinggevenden vaak alleen staan in hun besluiten. Steeds vaker kwam ik in de rol van sparringpartner terecht. Ik hielp mee knopen ontwarren. Leerde om af te stemmen op iemands frequentie. Zonder oordeel, maar altijd eerlijk en respectvol. Het zit in mijn natuur, mocht ik ontdekken.
 
Het bracht me op het punt waar ik vandaag sta. Met ‘The Deep Dive Conversation’ versterk ik visionaire leiders bij hun transitie naar de inspirerende leiders die de wereld absoluut nodig heeft.

Maar vergis je niet.

Ik ben nog steeds die gracieuze turnster.
De combinatie van elegantie, balans en kracht pas ik nog dagelijks toe.
Moed, durf en spanning tot in de kleinste spiertjes.
Trots, precisie, dynamiek, controle en flow.
Ontspanning, plezier en ontlading.
Supportive, uplifting and honest.
Focus op anderen en mezelf.
Inzichtelijk en analytisch.
Verbindend en uniek.

I make sense.

En ja, ik droom nog steeds. Van een wereld waarin daadkrachtige, authentieke leiders met visie volledig tot hun recht komen. En waar ze met hun bedrijven een significant verschil maken.

Ben jij de leider van mijn dromen?

Dan spreek ik je graag.